O podjetju

Prodaja svežega mesa in mesnih izdelkov Ljubljana

Glavna dejavnost našega podjetja ŠTAJERMES d.o.o. je predelava in prodaja svežega mesa in mesnih izdelkov.

Našo ponudbo najdete v Ljubljani na osrednji tržnici, kjer vas z veseljem pričakujemo z odličnim svežim mesom slovenskega porekla ter pestro izbiro salam, klobas in raznih mesnih izdelkov.

Prav vsi mesni izdelki so narejeni iz najboljšega mesa in ostalih prvovrstnih sestavin, tako da ne bodo razočarali niti najzahtevnejših okusov.

Prodaja svežega mesa in mesnih izdelkov Ljubljana

Zagotovo ste na pravem mestu, če vas zanima, kje je na voljo ugodna prodaja svežega mesa in mesnih izdelkov v Ljubljani.

Pri nas boste po najbolj dostopnih cenah dobili prvovrstno sveže meso in mesne izdelke, seveda pa poskrbimo tudi za prijazno postrežbo, ki vam pomaga pri izbiri najboljšega mesa za vaše jedi.

Ponosni smo, da se k nam radi vračajo zadovoljni kupci in upamo, da boste med njimi tudi vi. Obiščite nas in se prepričajte sami, da je pri nas na voljo najbolj ugodna in kvalitetna prodaja svežega mesa ter mesnih izdelkov v Ljubljani.

KAJ VAM NUDIMO

V naši mesnici vam nudimo domače slovensko meso. Hranjeno z naravno krmo. Celoten proces vzreje izveden v Sloveniji. Vzreja,zakol in distribucija so pod stalnim nadzorom. Takoj po zakolu je meso ohlajeno ter po najkrajši poti pripeljano na naše prodajno mesto. Živali so vzgojene na naraven in okolju prijazen način.

PRI NAS BOSTE NAŠLI

-SVINJSKO MESO

-GOVEJE MESO

-TELEČJE MESO

-PERUTNINO

-KUNCE

-JAGNETINO KOZLIČKA

-ODOJKA

-DIVJAČINO

-MESNE IZDELKE ,le kateri so sezonsko opredeljeni: čevapčiče,pleskavice,ražnjiče,mrežne pečenke,krvavice,pečenice,rolade ipd.